Hem / Artiklar / Stresstest Online Gratis

Stresstest Online Gratis | Bedöm Din Stressnivå

Stresstest Gratis Online

Upptäck din stressnivå med vårt stresstest

Känner du dig ofta orolig eller överväldigad? Upplever du svårigheter att koppla av eller somna? Vårt stresstest med 10 frågor hjälper dig att bedöma din stressnivå.

Hur fungerar stresstestet?

Varje svar ger en poäng, och den totala poängen ger en indikation på din stressnivå. Testet är enkelt att genomföra och ger dig en indikation på om du är stressad, visar tecken på stress eller inte stressad alls.

Varför är det viktigt att känna till sin stressnivå?

Stress kan påverka både din fysiska och mentala hälsa. Genom att vara medveten om din stressnivå kan du vidta åtgärder för att hantera och minska stress. Vårt test ger dig insikt i hur du mår och kan vara ett första steg mot att förbättra din livskvalitet.

Vad ska jag göra efter testet?

Om testet visar att du är stressad eller visar tecken på stress, kan det vara bra att hitta tid för avkoppling. Försök att identifiera stresskällor i ditt liv och ta steg för att minska deras påverkan. Stress kan också förebyggas genom t.ex utbildningar där du lär dig att leda dig själv, prioritera rätt och få mer kontroll på din situation inom arbetslivet. 

Starta testet nu och få en bättre förståelse för din stressnivå. Ta hand om dig själv och prioritera din hälsa. Elerno sparar inga svar, testet är 100% anonymt. 



















































Relaterade kurser

Kurspaket
Det ursprungliga priset var: 2,985.00 kr.Det nuvarande priset är: 1,995.00 kr.


Paket med 3 webbkurser att kompetensutveckla ditt självledarskap genom att bli bättre på att leda dig själv. Ta kontrollen över dig själv, din tid, din prioritering och din kommunikation.

  Kurspaket 100% online
  Interaktiv praktik
  Kursintyg efter avslut

995.00 kr


  Webbkurs 100% online
  Kursintyg efter avslut

995.00 kr


  Webbkurs 100% online
  Kursintyg efter avslut

995.00 kr


  Webbkurs 100% online
  Kursintyg efter avslut